Έργα με …ουρά: Ομαδική έκθεση στο Χώρο Τέχνης δ.

ΑΠΟ: Χρήστος Μιχαηλίδης

Source: culturenow

Έκθεση με τίτλο “Έργα με …ουρά” και θέμα τα ζώα, μικρόσωμα και μεγαλόσωμα, δίποδα και τετράποδα, του σπιτιού και του αγρού θα εγκαινιαστεί στο Χώρο Τέχνης δ. στο Βόλο.

Στην έκθεση “Έργα με …ουρά” συμμετέχουν εικαστικοί που έχουν αποτυπώσει ζωγραφικά την αγάπη τους στα ζώα καθώς και εκείνοι που έχουν επιλέξει κάποιο ζώο ως πηγή έμπνευσης και θέμα δημιουργίας.

Στην ιδιότυπη αυτή έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί: Μαργαρίτα Δουλκέρογλου, Κωνσταντίνος Κομνηνός, Σταμάτης Λάσκος, Ιωακείμ Μιναρετζόπουλος, Γιάννης Μιχαηλίδης, Τέρρυ Νικολιάδη, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Νίκος Ποδιάς, Χρίστος Σιψής.

Η έκθεση, που πραγματοποιείται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αγάπης, που τιμάται στις 14 Δεκεμβρίου, στοχεύει στην ανάδειξη της άδολης έκφρασης συναισθήματος που εγείρουν τα ζώα και αποτελούν σύντροφο και συνεργάτη του ανθρώπου από τη γέννηση του κόσμου. Με αφορμή την εορταστική περίοδο και τα μηνύματα αγάπης που εγείρει η έκθεση “Έργα με …ουρά” πιστοποιεί σχέσεις και αισθήματα που έχουν αποτυπωθεί με κάθε μορφή τέχνης.

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία:

Από: 15/12/2021

Εγκαίνια: Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021, στις 18.30
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα 19:00 – 21:30, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00, Τετάρτη, Σάββατο 11:00 – 15:00

Τοποθεσία:

Χώρος Τέχνης δ., Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος, Βόλος

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

deltaartgallery.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *