Έρχεται η νέα ταινία “House Of Gucci” με
την Lady Gaga και τον Άνταμ Ντράιβερ

Από: Μιχάλη Τσαντέ

Source: https://www.culturenow.gr/

Η νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ για τον κληρονόμο του οίκου μόδας Gucci και την στυγερή δολοφονία του έχει λαμπερούς πρωταγωνιστές και δημοσιεύτηκε το πρώτο της τρέιλερ.

Με πρωταγωνιστές την Lady Gaga, τον Άνταμ Ντράιβερ, τον αγνώριστο και πάλι Τζάρεντ Λέτο, τον Τζέρεμι Άιρονς, τον Αλ Πατσίνο, η ταινία “House Of Gucci” υπόσχεται να μας καθηλώσει και να ρίξει φως σε μία από τις πιο πολύκροτες υποθέσεις στο χώρο της μόδας.

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ιστορία της ταινίας ακολουθεί τα γεγονότα που οδήγησαν την γυναίκα του Maurizio Gucci, Patrizia Reggiani να σχεδιάσει το φόνο του μεγιστάνα, αφού την άφησε για μια άλλη γυναίκα.

Η ίδια η Lady Gaga μοιράστηκε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, στο οποίο την ακούμε να λέει ως μαύρη χήρα: “Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ένα ιδιαιτέρως ηθικό άτομο, αλλά είμαι δίκαιη.”

Με μουσική υπόκρουση το τραγούδι της Blondie “Heart of Glass” παρακολουθούμε τον έρωτα και την έντονη, γεμάτη πλούτο και στυλ, ζωή του ζευγαριού.

Η ταινία, η οποία γυρίστηκε στην Ευρώπη, έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις την οικογένειας Gucci, καθώς υποστηρίζει πως παραβιάζονται τα όρια της ιδιωτικότητάς τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *