Νέο Τραγούδι από τον ΧΑΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ με τίτλο
“ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΑ”

ΑΠΟ: Χρήστος Μιχαηλίδης

Ο εξαιρετικός καλλιτέχνης έρχεται κοντά σας με το νέο του τραγούδι, “Εγώ Που Στοιχημάτιζα”

Πρόκειται για μία σύγχρονη, ερωτική μπαλάντα που αναδεικνύει την εξαίσια φωνή του πολλά υποσχόμενου νεαρού καλλιτέχνη.

Από το πρώτο άκουσμα ο καθένας μας αντιλαμβάνεται ότι τα λόγια αποτελούν ”μαχαιριές” στις καρδιές των ακροατών και η μελωδική ερμηνεία σε συνδυασμό με την δυναμική ενορχήστρωση, οδηγούν σε ένα καθηλωτικό τελικό αποτέλεσμα.


Οι δημιουργοί του τραγουδιού είναι ο Ηλίας Αυγέρος, ο οποίος υπέγραψε τους στίχους και τη μουσική και ο Δημήτρης Κοράκης, που συνέβαλε στην ολοκλήρωση της σύνθεσης και επιμελήθηκε την ενορχήστρωση.


Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από το φοβερό team των MagaliosBros, που ανέλαβε την ομολογουμένως εντυπωσιακή οπτικοποίηση του τραγουδιού.


Κυκλοφορεί από το επίσημο κανάλι της diREC MUSIC PRODUCTIONS ®στο YouTube, αλλά και σε όλες τις άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες!


Ακούστε το εδώ:

Καλή ακρόαση!


——————————————


• Download Link: https://drive.google.com/file/d/1EAWjXqm1PWuFY1XyAqdDAwTeusLIi-16/view?usp=drivesdk
• Spotify: https://open.spotify.com/track/0aOU83yMnhvO31peEN7w9d• iTunes/Apple Music: https://music.apple.com/gr/album/egw-pou-stoiximatiza/1606954894?i=1606954895• Amazon Music: https://music.amazon.com/albums/B09R4S2N6W• Shazam: https://www.shazam.com/el/track/602110969/egw-pou-stoiximatiza• TikTok: https://vm.tiktok.com/ZML874HxU/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *