Οι “από σκουριά και αλμύρα” πίνακες του Γιάννη Μίχα

Από: Ολυμπία Εξαρχάκου

Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Εταιρείας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά.


Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά φιλοξενεί έκθεση του εικαστικού Γιάννη Μίχα με τίτλο “από σκουριά και αλμύρα” από τις 8 έως 18 Φεβρουαρίου.

Οι πίνακες του Γιάννη Μίχα – ελαιογραφίες και υδατογραφίες –  μας φέρνουν κοντά σε νέες θαλασσινές περιπλανήσεις με τα πλοία του και οδηγούν σε λιμάνια, ναυπηγεία, καρνάγια παρέα με τους ανθρώπους της αλμύρας και της σκουριάς. Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Εταιρείας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά.

Ο Γιάννης Μίχας γράφει για την έκθεση του: “Η Τέχνη για μένα είναι αστείρευτη εσωτερική ανάγκη για δημιουργία, έκφραση, επικοινωνία, προσφορά, είναι αγάπη και πάθος. Χρόνια τώρα ζω αδιάλειπτα με την ζωγραφική και όσο περνάει ο χρόνος η σχέση μας γίνεται πιο δυνατή, πιο στέρεη πιο ισχυρή. Με την ζωγραφική μου, έχω σαν βασικά θέματα όσα βίωσα στα ναυπηγεία, στα λιμάνια και κυρίως με όσους ζουν με την θάλασσα και αφιερώνουν την ζωή τους σ’αυτή”.

Εγκαίνια: 8/2 (7 μ.μ.)

Info: Δημοτικό Θέατρο Πειραιά | 8-18/2 | Ώρες λειτουργίας: Δευτ. – Παρ.: 11 π.μ. – 2.30 μ.μ. & 5-8 μ.μ., Σαβ.: 11 π.μ.-2.30 μ.μ. | Είσοδος ελέυθερη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *