Οι εκρηκτικοί Shame επιτέλους έρχονται στην Αθήνα

Από: Γαβριηλίδης Νικόλαος

Source: Athinorama

Οι Shame έρχονται ξανά στην Αθήνα για μια συναρπαστική βραδιά γεμάτη post-punk ενέργεια, ένταση και δυναμισμό.

Η πεντάδα από το Νότιο Λονδίνο ήδη θεωρείται μία από τις κορυφαίες νέες μπάντες που ξεπήδησαν από τη Βρετανική σκηνή τα τελευταία χρόνια. Με απίστευτη ενεργητικότητα στις ζωντανές εμφανίσεις τους και με έναν από τους καλύτερους νέους frontmen, τον Charlie Steen, υπόσχονται ένα show χωρίς ανάσα, αφού επιστρέφουν επιτέλους στην Ελλάδα μετά από πολλές αναβολές για μία μεγάλη συναυλία στις 9 Δεκεμβρίου στο “Fuzz Live Music Club”.

Το 2018, το καταπληκτικό ντεμπούτο τους, “Songs of Praise”, τους τοποθέτησε στην κορυφή ενός συναρπαστικού νέου κύματος από post-punk βρετανικές μπάντες, ανήσυχες και θορυβώδεις. Οι Shame ξεχώρισαν αμέσως, τόσο για τις συνθέσεις τους όσο, κυρίως, για την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία.

Το live της 9ης Δεκεμβρίου θα είναι το δεύτερο που θα δώσουν στη χώρα μας, μετά την απίστευτη εμφάνισή τους στο Release Athens 2019, μαζί με τον αγαπημένο τους Iggy Pop και τους James, όταν απολαύσαμε για πρώτη φορά την ωμή νεανική τους ενέργεια επί σκηνής.

Πληροφορίες:

Η προπώληση ξεκινάει στα 23€, μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα είναι 25€  | Εισιτήρια: τηλεφωνικά στο 11876 ή στο fuzzclub.gr/viva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *