Ο Γιάννης Κότσιρας ανεβαίνει στο “Κατάστρωμα Α” του Ακροπόλ

Από: Γαβριηλίδης Νικόλαος

Source: Athinorama

Ο Γιώργος Κουτλής ενορχηστρώνει σκηνοθετικά το μουσικοθεατρικό «Κατάστρωμα Α» που φέρνει στη σκηνή Κότσιρα, Γάλλο, Τρουπάκη, Μπούκλη.

Την σκέψη, την ψυχή και το ταλέντο του καταθέτει ο Οδυσσέας Ιωάννου μέσα από τους στίχους και τα κείμενα του. Φέτος συνεργάζεται με τον ταλαντούχο σκηνοθέτη της νεότερης γενιάς Γιώργο Κουτλή στη μουσικοθεατρική παράσταση “Κατάστρωμα Α” που θα παίζεται από 28 Νοέμβριου και κάθε Δευτέρα για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Ακροπόλ. Σε αυτή τη συνάντηση μουσικής και θεάτρου πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Γιώργος ΓάλλοςΆρης Τρουπάκης και Νάνσυ Μπούκλη, ενώ ο Γιάννης Κότσιρας ερμηνεύει τα τραγούδια με τη συνοδεία ορχήστρα που παίζει ζωντανά Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Ηρακλής Παχίδης (τύμπανα), Γιάννης Πλαγιανάκος (μπάσο), Δήμητρα Μπουλούζου (τραγούδι/βιολί). Στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις συναντάμε τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο.

Μελωδίες, σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα, προσδοκίες συναντιούνται επί σκηνής. Μέσα από την ιστορία ενός άντρα και μιας γυναίκας που γνωρίζονται τυχαία στο κατάστρωμα ενός πλοίου της γραμμής, ξεδιπλώνεται η μουσική πορεία του Γιάννη Κότσιρα, με τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο καθώς και τραγούδια από τη σπουδαία κληρονομιά των μεγάλων μας δημιουργών. Μια ιστορία για την ελπίδα, πως στο τέλος κάθε ταξιδιού υπάρχει πάντα κάποιο λιμάνι να μας περιμένει. 

Προπώληση μέσω ticketservices.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *