Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη
στη δίνη του κωμικού «Sexy laundry»

ΑΠΟ: Χρήστος Μιχαηλίδης

Source: Αθηνόραμα

Τα άπλυτα ενός γάμου βγάζει στη φόρα η Μισέλ Ριμλ στο έργο της «Sexy Laundry» και το θεατρικό ζευγάρι που θα πρωταγωνιστήσει σ’ αυτήν την απίθανη κωμωδία είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Οι δυο πρωταγωνιστές συναντιούνται πρώτη φορά επί σκηνής και ως παντρεμένοι θα προσπαθήσουν να αναθερμάνουν ένα γάμο που μετρά 25 χρόνια κι έχει φέρει μαζί με τα τρία παιδιά ανυπόφορη γκρίνια, αρκετή ανασφάλεια και δυστυχώς…ολίγον sex! 

Κακά τα ψέματα, ένας παντρεμένος είναι αιχμάλωτος μερικών κανόνων. Πόσο εύκολο είναι να τους αντέξεις και κυρίως να τους ανεχθείς; Η πιο μικρή αφορμή μπορεί να πυροδοτήσει σύγκρουση, ένταση, καβγάδες και απογοητεύσεις. Όλοι έχουν ανάγκη μια αρμονική συντροφικότητα που να εμπεριέχει και το στοιχείο του έρωτα κι αυτό μοιάζει να αναζητούν στον έργο η Αλίκη και ο Χένρι. Για να το βρουν δίνουν ραντεβού, σαν πρωτάρηδες, σε ένα ξενοδοχείο. Ίσως έτσι, μπορέσουν να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Άραγε θα το καταφέρουν;

Θα το μάθουμε στη σκηνή του θεάτρου Κάππα, από τις 9 Δεκεμβρίου. Την σκηνοθεσία του «Sexy Laundry» έχει αναλάβει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τη μετάφραση η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Ηλένια Δουλαδίρη, τους φωτισμούς ο Χρήστος Τζιόγκας και τη μουσική επιμέλεια ο Ιάκωβος Δρόσος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *