Σεπτέμβριος με τέχνη

Από: Μιχάλη Τσαντέ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Σεπτέμβριος!!! Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, εκεί ακριβώς που σώζεται το καλοκαιράκι και αρχίζει ο πρώτος μελαγχολικός καιρός. Ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, για έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει, αφού τα ερεθίσματα είναι πάμπολλα. Κιτρινισμένα φύλλα που πέφτουν καταγής, οι πρώτες ψιχάλες της βροχής, που κυλάνε πάνω στα τζάμια. Μικρές ριπές ανέμου, που κάνουν τα κλαδιά να κινούνται λικνισθήκαν και το κύμα στο ακρογιάλι να αναδιπλώνεται νωχελικά. Ζευγάρια αγκαλιασμένα βαδίζουν βιαστικά, κάτω απ’ το γκρίζο του ουρανού. Πόσες εικόνες, πόσα θέματα!!! Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες, βγαλμένες από την ψυχή, καλούνται όλοι οι καλλιτέχνες να μας παρουσιάσουν, στην νέα έκθεση της MegArt Gallery : “ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟΣ ΜΕ ΤΕΧΝΗ”, απογειώνοντας για μια ακόμη φορά, την αίσθηση του ωραίου και καλώντας το φιλότεχνο κοινό σε μια γιορτή χρωμάτων και συναισθημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως 26/8/21 20.00, στα τηλ 2111821187 ,6983441715 & στο megartgallery@gmail.com στέλνοντας το έργο τους και ένα περιληπτικό Βιογραφικό μέχρι 150 λέξεις.

Θα γίνουν δεκτά έργα #ζωγραφικής#γλυπτικής#μικτής τεχνικής #φωτογραφίας ,#κατασκευές, #αγιογραφιας, #πυλινες κατασκευές #digitalart

Διάρκεια έκθεσης 1/09-13/09/21

Επιμέλεια έκθεσης “ Ρηγάτου Μαρία “ εικαστικός, επιμελήτρια

Κείμενα έκθεσης “ Κοιλάκου Άννα “εικαστικός

Επικοινωνία “ Κώνστα Δώρα” , εικαστικός ΑΣΚΤ

Περιοδικό ,site ,international social media Μιχάλης Τσάντες , Μαρία Γεωργιάδο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *