Το 1ο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας έρχεται τον Μάρτιο

Από: Γαβριηλίδης Νικόλαος

Source: Athinorama

Μέσω προβολών, Q&A, συζητήσεων και εκθέσεων, το IFFA σκοπεύει να ενισχύσει τον διάλογο, να προωθήσει τη μάθηση και να δημιουργήσει μια κοινότητα βασισμένη στον κινηματογράφο.

Το ΚΙΝΟ Athens Film Society, με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων το 1ο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας (IFFA), από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου 2023. Το Φεστιβάλ επικεντρώνεται σε ασυνήθιστες ταινίες που προκαλούν τους θεατές τους. Πιστεύουμε στη δύναμη των ταινιών να εμπνέουν την αλλαγή στην κοινωνία μας. Το IFFA πιστεύει ότι ο ανεξάρτητος κινηματογράφος είναι ζωτικής σημασίας για την ενεργοποίηση του κοινωνικού διαλόγου και δεσμεύεται να επιμελείται δίκαια και χωρίς αποκλεισμούς προγράμματα για όλους. Μέσω προβολών, Q&A, συζητήσεων και εκθέσεων, το IFFA σκοπεύει να ενισχύσει τον διάλογο, να προωθήσει τη μάθηση και να δημιουργήσει μια κοινότητα βασισμένη στον κινηματογράφο.

Το πρόγραμμα του IFFA θα επικεντρωθεί σε τολμηρές κινηματογραφικές δημιουργίες που αγκαλιάζουν ατρόμητα καλλιτεχνικά έργα. Το IFFA υποστηρίζει τον κινηματογράφο που ενισχύει την ελευθερία και τις νέες μεθόδους οπτικής καλλιτεχνικής δημιουργίας. Το Φεστιβάλ σκοπεύει να ενισχύσει την ανεξάρτητη κινηματογραφική παραγωγή με δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *