Το Art Project Space φιλοξενεί την 100η έκθεση του Βασίλη Καρακατσάνη

Από: Ολυμπία Εξαρχάκου

Στην έκθεση αυτή θα παρουσιαστούν 50 Giclée print αφίσες που επιλέχτηκαν από το σύνολο των ατομικών εκθέσεων που έχει πραγματοποιήσει ο καλλιτέχνης στα 42 χρόνια εικαστικής πορείας του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Η Genesis και η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος παρουσιάζουν στον πολυχώρο Art Project Space την εκατοστή έκθεση του Βασίλη Καρακατσάνη που έχει τον τίτλο “100”. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης έχουν η Ηλέκτρα Δουμά – Χαλκούση και ο Γιώργος Τζάνερης.

Στην έκθεση αυτή θα παρουσιαστούν, 50 Giclée print αφίσες που επιλέχτηκαν από το σύνολο των ατομικών εκθέσεων που έχει πραγματοποιήσει ο καλλιτέχνης στα 42 χρόνια εικαστικής πορείας του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι αφίσες αυτές, που επανατυπώθηκαν σε διάσταση 70×50 cm, μας συστήνονται ως αυτοτελή εικαστικά έργα, καθώς ο καλλιτέχνης έχει επέμβει ζωγραφικά κάτι που τις καθιστά μοναδικές και άκρως συλλεκτικές.

Παράλληλα θα εκτίθεται και ένα επετειακό ζωγραφικό έργο σε καμβά διαστάσεων 100×100εκ., ως “γέφυρα” για την καινούργια του δουλειά. Ταυτόχρονα στον υπόγειο εκθεσιακό χώρο του Art Project Space, θα παρουσιαστούν επιλεγμένα έργα της προσωπικής συλλογής του καλλιτέχνη από την μέχρι τώρα πορεία του, με κάποια από αυτά να εκτίθενται για πρώτη φορά.

Εγκαίνια: 3/2 (6.30-10.30 μ.μ.)

Info: Πολυχώρος Art Project Space | 3-18/2 | Ώρες λειτουργίας: Τρ., Πεμ., Παρ.: 5.30-8.30 μ.μ., Τετ., Σαβ.: 11 π.μ.-3 μ.μ., Κυριακή & Δευτέρα ανοιχτά μόνο κατόπιν ραντεβού | Είσοδος ελεύθερη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *