Το opening του Red Jasper Cabaret Theatre είναι γυναικεία υπόθεση

Από: Τσιουμποτάρου Μάριους

Source: Athinorama

Danai Nielsen, Kit Kido και Bella Fuzz έρχονται για μια μουσική βραδιά που θα περιλαμβάνει από dream pop μέχρι electro pop.

Το Σάββατο 24, Σεπτεμβρίου, το  Red Jasper Cabaret Theatre κάνει επίσημο opening για τη νέα σεζόν με ένα μοναδικό live και εκπληκτικό female line up: Η Danai Nielsen, η Kit Kido και το γκρουπ Bella Fuzz υπόσχονται να χαρίσουν μια “καυτή” βραδιά στον κόσμο που θα έρθει να τις απολαύσει!

Η μουσικοσυνθέτης Danai Nielsen κινείται στην dream pop, χρησιμοποιεί synth σαν βάση των κομματιών, προσθέτοντας λούπες και samples, και δημιουργεί μουσικούς διαλόγους μεταξύ αντρικής και γυναικείας περσόνας.

Η Kit Kido, μια σύγχρονη torch singer, διηγείται ιστορίες ενός αέναου δυστοπικού έρωτα και παρέα με τον Γιώργο Κωστελέτο στα drums και live electronics,  ντύνουν ιστορίες με  noir electro beats, alt-pop μελωδίες και experimental ήχους.  

To γυναικείο ντουέτο Bella Fuzz υπάρχει από το 2011 και κάνει την επανεμφάνισή του “μετά από δύο χρόνια στη σαρκοφάγο”, όπως δηλώνει, “για να συμμετέχουμε σε μία σπέσιαλ βραδιά που θα παίξουμε κάτι σαν electropop και στη συνέχεια θα ξαναμπούμε μέσα. Όποιος προλάβει!”

Info: 24/9 | Ώρα 9 μ.μ. | Εισιτήριο: 12 € 
Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται στο ταμείο του θεάτρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *