Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι

Άρθρο από: Στυλιάν Ελμάζι

«Ημασταν κάτι περισσότερο από συμπρωταγωνιστές» έγραψαν σε μια κοινή τους δήλωση οι Τζένιφερ Ανιστον, Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ ΛεΜπλανκ.

a599940e04967e5728e6e2dd0ddc7fe8

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Μάθιου Πέρι το Σάββατο που μας πέρασε φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του, από κάθε μεριά του Χόλιγουντ, αλλά και πολλοί φανς τόσο της σειράς όσο και του ίδιου του ηθοποιού, άρχισαν να ανεβάζουν τα δικά τους αποχαιρετιστήρια μηνύματα στο ίντερνετ.

Ομως τα τηλεοπτικά του φιλαράκια Τζένιφερ Ανιστον, Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ ΛεΜπλανκ είχαν παραμείνει σιωπηλοί. Αλλά χτες, δυο μέρες μετά, έβγαλαν μια κοινή δήλωση για τον θάνατο του Πέρι υπογεγραμμένη από όλους τους.

TCDFRIE_EC229

«Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ημασταν κάτι περισσότερο από συμπρωταγωνιστές. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτήν την τεράστια απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν μπορέσουμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις μας και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Μάτι, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *